Пошук

За спалювання гілля на подвір’ї чекає штраф до 1360 гривень

Дата: 10.07.2020 15:58
Кількість переглядів: 12811

Нагадуємо громадянам про те, що на території нашої громади діють Правила благоустрою населених пунктів Підгайцівської сільської ради. Адже зафіксований новий випадок їх порушення.

 

Фото без опису

 

Цього разу до відповідальності буде притягнуто мешканця села Струмівка за порушення пункту 2.5.5.1.16 вищезгаданих Правил, а саме: заборона розпалювання багать, спалювання промислових чи побутових відходів, листя, гілля тощо на об’єктах благоустрою.

 

На номер «102» надійшло повідомлення від сусідів порушника про те, що він на подвірї свого домогосподарства палить гілки та листя. Поліцейський офіцер Підгайцівської ОТГ, реагуючи на сигнал, виїхав на місце події. Правоохоронцем був складений протокол за статтею 152 КУпАП – порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, благоустрою територій населених пунктів.

 

За вчинене струмівчанином правопорушення передбачене покарання у вигляді накладення штрафу від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а це - від 340 до 1360 грн.

 

Фото без опису

 

Шановні мешканці громади. Просимо ознайомитися з Правилами благоустрою населених пунктів Підгайцівської сільської ради, які розміщені на веб-сайті ОТГ в розділі «Публічна інформація». Незнання законів не звільняє від відповідальності.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних