Пошук

Коротко – про головне: ТОП-події червня

Дата: 07.07.2020 12:37
Кількість переглядів: 679

Перший літній місяць запамятався рядом важливих подій, одна з яких матиме, без перебільшення сказати, історичне значення для нашої громади.

 

Фото без опису

 

З неї й розпочнемо нашу щомісячну добірку про найголовніше. Підгайцівська ОТГ не перестане існувати! Нагадаємо, що в перспективному плані формування територій громад Волинської області, який Уряд затвердив 13 травня, наша громада мала приєднуватися до Липинської ОТГ з центром  в селі Липини. Розпорядженням від 12 червня 2020 року № 708-р Кабінет Міністрів визначив, що однією з чотирьох об’єднаних територіальних громад, які сформують у Луцькому районі, буде саме Підгайцівська. А Липинська та ще чотири нові громади поповнять нині існуючий склад Підгайцівської ОТГ. Її адміністративним центром залишиться село Підгайці. Ця перемога є результатом клопіткої роботи керівництва, команди Підгайцівської об’єднаної територіальної громади, які зуміли довести бюджетними та іншими показниками її реальну самостійну фінансову спроможність (в тому числі і в урядових кабінетах).

 

Фото без опису

 

У червні чергові продуктові набори від Підгайцівської сільської ради були доставлені до особливих адресатів. А це – люди літнього віку, сімї, що опинилися в складних життєвих обставинах, особи з інвалідністю. Адже по цих категоріях громадян пандемія б’є особливо боляче. У ході благодійної акції на підтримку вразливих верств населення під час карантину працівники відділу соціального захисту, у справах дітей, сімї та молоді обїхали всі населені пункти нашої громади. Усього було вручено від сільради 100 пакунків з харчами, до складу яких увійшли продукти першої необхідності.

 

Фото без опису

 

Поліцейський офіцер Підгайцівської громади Микола Толстіхін отримав новенький службовий автомобіль марки Renault Duster від Національної поліції України. Це стало можливим завдяки участі Підгайцівської сільської ради в проєкті «Поліцейський офіцер громади». Нагадаємо, що,згідно умов проєкту, ще раніше за кошти сільського бюджету в селі Струмівка була облаштована поліцейська станція, де створені належні умови для роботи правоохоронця. Під час урочистої церемонії вручення службового транспорту в Луцьку Підгайцівська сільська рада була нагороджена сертифікатом за участь у вищезгаданому проєкті.

 

Фото без опису

 

22 червня - одна з трагічних дат в історії України. Це день скорботи та вшанування памяті жертв Другої світової війни, в якій наша країна понесла величезні втрати. З продовженням карантину його відзначення відбулося без залучення громадськості. Від Підгайцівської сільської ради були покладені вінки до памятників, встановлених в селах нашої громади на честь загиблих воїнів-односельчан.

 

Фото без опису

 

28 червня наша країна святкувала День Конституції України. Підгайцівська сільська рада приєдналася до відзначення чергової річниця прийняття Основного Закону. Покладанням вінка до Стели Героїв Небесної Сотні в Підгайцях було вшановано пам’ять загиблих під час Революції Гідності та військових, полеглих у війні на Сході України.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних