Пошук

У Струмівці омріяний тротуар став реальністю

Дата: 09.06.2020 12:50
Кількість переглядів: 781

Нещодавно в селі Струмівка реалізовано дороговартісний проєкт, на який тут дуже чекали. Це капітальний ремонт пішохідної доріжки по вулиці Рівненській.

 

Фото без опису

 

Частина Струмівки, яка належить Підгайцівській ОТГ, інтенсивно забудована. Поруч проходить автодорога Н-22 Устилуг-Рівне державного значення. Мешканцям паралельних вулиць доводиться щодня взаємодіяти з трасою, де дуже насичений рух автомобільного транспорту. Пересування людей вздовж жвавої автодороги створювало ризики аварійності та небезпеки для пішоходів. Тільки на першій лінії проживають троє інвалідів-візочників, які не мали можливості доїхати до магазину.

 

Минулого року Підгайцівською сільською радою було розпочато облаштування тротуару по вулиці Рівненській. Тоді сучасною плиткою вимостили 200 метрів, наскільки це дозволили кошти сільського бюджету. І ось днями завершили викладати бруківкою ділянку від будинку № 62 до будинку № 118. Роботи з прокладання тротуару закінчено майже по всій протяжності вулиці.

 

Її мешканці в соціальних мережах вже оцінили зручність пішохідної доріжки. Зокрема, що вона широка, а в місцях пониження не має сходинок.  Тому по тротуару легко їздити дитячими візочками та громадянам на інвалідних візках.

 

Нагадаємо також, що минулоріч в селі Струмівка на вулиці Рівненській біля будинку № 74 за кошти бюджету Підгайцівської ОТГ було здійснено будівництво нового світлофорного об’єкту. Його встановили з метою регулювання дорожнього руху на небезпечній ділянці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних