Пошук

У Новокотові вечори стали світлішими, а очікування автобуса - комфортнішим

Дата: 03.06.2020 12:23
Кількість переглядів: 1229

Ми продовжуємо розповідати про зміни, що відбулися в населених пунктах колишньої Романівської сільської ради після приєднання до Підгайцівської ОТГ. Сьогодні мова піде про Новокотів.

 

Фото без опису

Почнемо з того, що в цьому селі раніше ніколи не було зовнішнього освітлення. «Люди тут дуже давно хотіли мати світло на вулицях, місцеві депутати неодноразово піднімали це питання на сесіях, але на його вирішення коштів у сільради не було»,- розповідає виконувач обов’язків старости сіл Романів, Верхівка, Новокотів, Ботин Оксана Марченко.

 

Нині омріяні ліхтарі світять по всій протяжності вулиць Центральна, Романівська, Звірівська, Пісочна, Польова, Новоселівська. Чернета Володимир Михайлович, що мешкає на Центральній, вже оцінив це благо цивілізації. Каже, що тепер по освітленій дорозі йому стало набагато зручніше ходити по воду до колодязя, а працівникам ферми, що розташована на цій вулиці, добиратися на роботи.  

 

З появою зупинок громадського транспорту в селі збулася ще одна мрія його мешканців. Раніше вони чекали автобуса на «голому» місці. Іноді – під палючим сонцем, дощем, снігом, сильним вітром. Зараз є де сховатися від негоди. Чотири криті, обладнані лавами, зупинки облаштовано в Новокотові по вулиці Центральній. Адже саме цією вулицею пролягає рейсовий маршрут. Комфорту додає тверде покриття під спорудами.

 

«Ми будемо продовжувати тут роботи з покращення інфраструктури», - зазначив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних