Пошук

На уроки фізкультури – не в фойє, а у спортзал!

Дата: 25.05.2020 14:59
Кількість переглядів: 1165

Новим спортивним залом у навчальному корпусі № 2 школи села Крупа сьогодні не можуть натішитися. Адже для шкільної родини це – давно омріяний подарунок. У закладі ніколи не було такого спеціально обладнаного приміщення для занять фізичною культурою, а уроки з цього предмету проводили в фойє навчального корпусу № 1.

Фото без опису

Минулими роками спортзал почали зводити за кошти районного бюджету. Добудовувати обєкт довелося коштом бюджету Підгайцівської ОТГ.

«У школі тепер є все необхідне для повноцінних занять фізичною культурою і спортом», - радіє директор навчальної установи Мирослав Філозоф. Під час екскурсії красенем-спортзалом показує спортінвентар: баскетбольний щит, шведські стінки, гімнастичні лавки. Ще є волейбольна сітка та міні-футбольні ворота.

У приміщенні,  де розміщений спортивний зал, за кошти сільського бюджету також облаштовані дві роздягальні з душем та санвузлом у кожній, інвентарна кімната, кабінет для вчителя фізкультури.

У зимовий період навчальний корпус № 2 живила теплом нова система обігріву. Адже пічне опалення замінили на електричне.

Наразі в корпусі № 1 завершуються роботи з влаштування системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей при пожежі, передавання тривожних сповіщень. У корпусі № 2 таку систему вже встановили.

«Усі ці зміни – це інвестиція влади в майбутнє наших дітей: в їх здоров’я, розвиток, безпеку»,- зазначив Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних