Пошук

За смаження шашличків у невстановленому місці «світить» штраф до 1360 гривень

Дата: 25.05.2020 10:34
Кількість переглядів: 1093

Рішення Підгайцівської сільської ради від 19.02.2020 року № 15/25 затверджено Правила благоустрою населених пунктів Підгайцівської сільської ради. Документом визначено: повноваження, права та обов’язки суб’єктів благоустрою; порядок поводження з твердими побутовими відходами, утримання територій об’єктами благоустрою, утримання зелених насаджень, розміщення та утримання малих архітектурних форм та тимчасових споруд; закріплені вимоги до зовнішнього освітлення тощо. Правила є обов’язковими до виконання на всій території ОТГ, а на порушників чекають штрафні санкції.

Фото без опису

Так, у травневі свята працівником поліції було складено протокол на жителя села Підгайці за порушення вищезгаданих Правил. Чоловік вирішив посмажити шашлики на природі. Поставив мангал та розпалив вогонь прямо під стінами будинку культури, зі сторони стадіону.  Тим самим порушив пункт 2.5.5.1.16 Правил благоустрою населених пунктів Підгайцівської сільської ради, яким заборонено розпалювати багаття, спалювати промислові чи побутові відходи, листя, гілки тощо на об’єктах благоустрою.

За вчинення правопорушення, яке передбачає стаття 152 КУпАП, цьому громадянину тепер «світить» покарання у вигляді накладення штрафу від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме – від 340 до 1360 гривень. Порушник свої дії аргументував тим, що не знав про заборону смажити шашлики у невстановленому місці.

Шановні мешканці громади. Правила благоустрою населених пунктів Підгайцівської сільської ради розміщені на сайті ОТГ. Ознайомтеся з ними. Незнання законів не звільняє від відповідальності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних