Пошук

У День вишиванки користувачі соцмереж найбільше вподобали фото працівників Підгайцівської сільради

Дата: 22.05.2020 17:34
Кількість переглядів: 549

Коли до Дня вишиванки ми попросили всіх бажаючих поділитися світлинами в національному вбранні, то не було задуму організувати конкурс, обирати переможців. Хотілося, щоб цього особливого дня наша стрічка новин у Facebook «рясніла» українськими вишиванками та усміхненими обличчями українців. Але сьогодні подумали і вирішили, що вчорашній, так би мовити, «челендж» повинен мати якесь логічне завершення.

Фото без опису

Тому ми знову переглянули всі світлини, і помітили, що найбільшу кількість вподобань і лайків зібрала групова фотографія працівників Підгайцівської сільської ради. А саме (станом на 15.23 22травня) – 146! Ми бачили, що її репостили (як, зрештою, і багато інших) у групах, її поширили на офіційній сторінці ULEAD Волинський регіональний офіс.

Користувачі соціальних мереж так вирішили і нам, дійсно, дуже приємно! Але ми дякуємо, всім, хто відгукнувся на наш заклик. Це був перший досвід і тепер вже точно знаємо, що не останній. Тож запрошуємо брати участь у наших майбутніх проєктах і завтра «зіркою» Інтернету можете стати саме Ви!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних