Пошук

Соціальний відділ Підгайцівської сільської ради шукає кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 19.05.2020 10:39
Кількість переглядів: 1550

Законом України від 26.01.2016 року № 936-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми» запроваджено нову форму тимчасового виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – сім’я патронатного вихователя.

Фото без опису

Сімейний патронат – це інноваційна професійна комплексна послуга, що передбачає тимчасовий догляд і виховання дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах та потребує захисту, в сім’ї патронатного вихователя та одночасне надання фахівцями соціальної сфери інтенсивних підтримуючих послуг біологічній сім’ї дитини для відновлення її здорового функціонування.

Якщо сталося якесь лихо і дитина залишилася без батьківського піклування (або ж в її рідній сім’ї загрожує небезпека і дитину терміново вилучають), її передають не до інтернату чи притулку, а в сім’ю патронатних вихователів. Термін перебування дитини у патронатній сім’ї залежить від потреб дитини та обставин, що спричинили влаштування дитини, триває зазвичай до 3-х місяців, але не більше 6-ти.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання, реабілітації дитини в своєму помешканні.

За надання послуги із здійснення патронату над дитиною патронатний вихователь отримує від держави ряд виплат.

Відділ соціального захисту, у справах дітей, сім’ї та молоді Підгайцівської сільської ради запрошує до співпраці усіх небайдужих до долі дітей, усіх, хто готовий приділити увагу чужому горю та допомогти слабшому. Пошук кандидатів у патронатні вихователі триває.

Тих, хто зацікавився, просимо звертатися у відділ соціального захисту, у справах дітей, сім’ї та молоді Підгайцівської сільської ради. Телефон для контакту: 0667062263.

Більше інформації про послугу сімейного патронату можна дізнатися тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних