Пошук

У центрі Підгайців сьогодні заклали «оазу» екзотичної краси

Дата: 15.05.2020 16:14
Кількість переглядів: 1117

Підгайцівська сільська рада виступила з ініціативою озеленити обгороджену територію за знаком «Підгайці», що на вулиці Шкільній. Зокрема, перетворити цю зону в чарівний шматочок квітучої природи.

Фото без опису

За кошти сільського бюджету було закуплено саджанці швидкорослої рослини - павловнії. Це – дерево з найвищою швидкістю росту в світі. Хоч павловнія – родом з Китаю, її вже культивують і в Україні. Придбаний посадковий матеріал адаптований до наших кліматичних умов.

Втілити в життя задумане допомогли місцеві освітяни.  Їм доручили посадити молоді рослинки. Директор Підгайцівського навчально-виховного комплексу Лариса Ляшук, вчитель біології за фахом, добре знає, як це робити. Каже, що застосували перевірену агротехніку, яку вона використовує вдома для посадки квітів і вони завжди приживаються. Усього було висаджено вісім рослин.

Великий розмір крони та листя павловнії сприяють створенню затінених місць. Вона входить у двадцятку найкрасивіше квітучих дерев світу. Дуже цінний медонос. Цвіте довго і квіти видають фантастично приємний аромат. Тому ця рослина відмінно підходить для озеленення, а її видовищне цвітіння може стати окрасою будь-якої вулиці, парку, скверу, двору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних