Пошук

У Підгайцівській ОТГ «Матерів-героїнь» побільшало

Дата: 13.05.2020 11:49
Кількість переглядів: 1628

Сьогоднішній день став особливим і хвилюючим для жительки села Підгайці Людмили Володимирівни Близнюк. Указом Президента України від 7 грудня 2019 року № 893/2019 їй було присвоєно звання «Мати-героїня».

Володарка цього почесного «титулу» - й сама з багатодітної родини. Навіть не віриться, що ця невисока, тендітна жінка народила десять дітей. Разом з чоловіком виховують шість доньок та четверо синів. Ті, хто знають Людмилу Володимирівну, характеризують її, як люблячу маму, доброзичливу, скромну, чуйну, миролюбиву, неконфліктну людину.

Вручити відповідне посвідчення, нагрудний знак та висловити слова вітань матері-героїні приїхали перший заступник Луцької РДА Олександр Озінович та заступник голови РДА Інна Бас. Букетом квітів привітав винуватицю урочистої події Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк. «Народити стількох дітей, належно їх виховувати – це заслуговує на глибоку повагу», - зазначив Юрій Михайлович.

Нагадаємо, що почесне звання «Мати-героїня» в Україні присвоюють жінкам, які народили до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, зразково їх виховали, створили умови для всебічного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.