Пошук

Медиків на роботу та з роботи додому возить шкільний автобус

Дата: 05.05.2020 11:05
Кількість переглядів: 1252

У період карантину Підгайцівська сільська рада допомагає дістатися до роботи мешканцям нашої громади, які працюють в закладах охорони здоров’я, розташованих поза межами Підгайцівської ОТГ. Оскільки шкільний автобус зараз не залучений у підвезенні учнів, було прийнято рішення надати його для безоплатного перевезення вищезгаданої категорії пасажирів.

Фото без опису

Згідно укладеного договору, де перевізником виступає відділ освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради, а замовником - комунальне підприємство «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Волинської обласної ради, шкільний автобус доставляє працівників цієї та інших лікувальних установ до робочих місць і по закінченні зміни - додому. Рухаючись затвердженим маршрутом, транспортний засіб щодня долає відстань у 170 кілометрів.

Перевезення медиків здійснюється лише за умови відшкодування вартості пального перевізнику. Адже витрати на ремонт у випадку поломки автобуса в дорозі та заробітну плату водієві сільський бюджет взяв на себе.

На передньому склі транспортного засобу є табличка «Спеціальні перевезення» та зображення медичного хреста. Після кожного рейсу замовник проводить санітарну обробку та дезінфекцію салону.

Фото без опису

Шкільний автобус доправляє до роботи і в зворотному напрямку 38 працівників чотирнадцятьох закладів охорони здоров’я області та міста, а саме: КП «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр», КП «Волинська обласна клінічна лікарня», КЗ «Луцька міська клінічна лікарня»,  Медичний центр «Боголюби», КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання», КП «ЛЦПМД №2», КП «Волинська обласна інфекційна лікарня», КП «Волинський обласний перинатальний центр», КП «Луцька міська дитяча поліклініка», КП «Луцький клінічний пологовий будинок», КП «ЛЦПМД №3», КВ ВОШВД, військовий госпіталь (військова частина А4554), управління охорони здоров’я ОДА.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних