Пошук

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк закликав на Великодні свята залишатися вдома

Дата: 17.04.2020 10:48
Кількість переглядів: 2919

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Напередодні Великодня звертаюся до вас з проханням: потурбуйтеся про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких – залишайтеся на вихідні та свята вдома!

Ситуація досить складна. Станом на сьогодні, 17 квітня, в Україні зафіксовано 4662 випадки коронавірусної хвороби COVID 19, на Волині - 122. Офіційна статистика повідомляє про 29 інфікованих в місті Луцьку, який є сусідом нашої ОТГ. Небезпека – зовсім поруч. І пік захворюваності, на жаль, ще не подолано. Саме найближчі дні є надважливими в боротьбі з пандемією. Ми або дамо вірусу поширитися, або допоможемо розірвати ланцюг його передачі.

Гіркий досвід інших країн довів, що найбільша помилка – це недооцінка серйозності ситуації, а найкраща профілактика – це залишитися вдома.

Дорогі земляки! Прошу вас дослухатися до цієї поради. Задля збереження життя та здоров’я рідних ми маємо відмовитися від традиційних святкувань та утримуватися від відвідувань громадських місць, де є скупчення людей.

Сьогодні, як ніколи, маємо згуртуватися, об’єднати зусилля та втримати ситуацію, аби ці тимчасові незручності дійсно залишалися тимчасовими і завершилися в травні.

Навіть священики наголошують вірянам, що треба молитися, не виходячи зі своїх будинків, і що Господь завжди у наших серцях та поряд з нами, а не лише тоді, коли ми стоїмо в храмі.

Тож залишаймося вдома, святкуємо вдома. Пам’ятаємо, що здоров’я – це найцінніший скарб. І в умовах пандемії зберегти його можемо тільким ми самі!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних