Пошук

Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк закликав на Великодні свята залишатися вдома

Дата: 17.04.2020 10:48
Кількість переглядів: 2897

Фото без опису

Шановні мешканці громади!

Напередодні Великодня звертаюся до вас з проханням: потурбуйтеся про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких – залишайтеся на вихідні та свята вдома!

Ситуація досить складна. Станом на сьогодні, 17 квітня, в Україні зафіксовано 4662 випадки коронавірусної хвороби COVID 19, на Волині - 122. Офіційна статистика повідомляє про 29 інфікованих в місті Луцьку, який є сусідом нашої ОТГ. Небезпека – зовсім поруч. І пік захворюваності, на жаль, ще не подолано. Саме найближчі дні є надважливими в боротьбі з пандемією. Ми або дамо вірусу поширитися, або допоможемо розірвати ланцюг його передачі.

Гіркий досвід інших країн довів, що найбільша помилка – це недооцінка серйозності ситуації, а найкраща профілактика – це залишитися вдома.

Дорогі земляки! Прошу вас дослухатися до цієї поради. Задля збереження життя та здоров’я рідних ми маємо відмовитися від традиційних святкувань та утримуватися від відвідувань громадських місць, де є скупчення людей.

Сьогодні, як ніколи, маємо згуртуватися, об’єднати зусилля та втримати ситуацію, аби ці тимчасові незручності дійсно залишалися тимчасовими і завершилися в травні.

Навіть священики наголошують вірянам, що треба молитися, не виходячи зі своїх будинків, і що Господь завжди у наших серцях та поряд з нами, а не лише тоді, коли ми стоїмо в храмі.

Тож залишаймося вдома, святкуємо вдома. Пам’ятаємо, що здоров’я – це найцінніший скарб. І в умовах пандемії зберегти його можемо тільким ми самі!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних