Пошук

Село Романів помітно оживилося

Дата: 07.04.2020 16:43
Кількість переглядів: 2922

Якщо нині заїхати в любий з чотирьох населених пунктів колишньої Романівської сільської ради, то в кожному можна побачити зміни, що відбулися вже після приєднання до Підгайцівської ОТГ. Сьогодні ми починаємо розповідати про зроблене в центрі Романівського старостинського округу - селі Романів.

Фото без опису

Вечори стали світлішими для мешканців вулиці Молодіжної. «Раніше тут було три ліхтарі, зараз освітлено всю вулицю», - каже виконувач обов’язків сіл Романів, Ботин, Новокотів, Верхівка Оксана Марченко.

Фото без опису

«Село помітно оживилося», - констатує директор Романівської школи Галина Філончук. Велику подяку висловила вона за ремонт сходів, що ведуть на подвір’я закладу. Жінка розповіла, що шкільній установі – понад 50 років. За цей час сходинки дуже зруйнувалися. Проблема особливо давалася взнаки взимку, коли діти у гололід на них падали. Тож вирішення цього питання було життєво необхідним – підсумовує директор школи.

Фото без опису

Як, власне, і облаштування парковки для автомобілів біля романівського храму. Місцеві жителі кажуть, що автостоянка «розвантажила» проїзну частину, на якій парафіяни залишали свій транспорт під час Богослужінь, адже паркуватися не було де.

Фото без опису

Благоустрій змінив сільське кладовище. Тепер тут пролягла широка доріжка з твердим покриттям, зроблено східці, щоб легше було заносити небіжчика на територію, що на підвищенні.

Чекати автобуса під накриттям – зовсім не те, що під відкритим небом. А це – під дощем, снігом, палаючим сонцем, сильними поривами вітру. Для літньої, втомленої людини важливо, щоб у місцях очікування маршрутки було де присісти. По одній такій критій, обладнаній лавами, споруді встановлено на трьох вулицях: Першотравневій, Південній та Млинській. Автобусних зупинок з модулями у Романові раніше ніколи не було.

Фото без опису

Далі буде…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних