Пошук

Коротко – про головне: ТОП-події березня

Дата: 01.04.2020 16:21
Кількість переглядів: 747

Настав квітень і це нагадало, що пора підсумувати головні події минулого місяця. У лютому-березні цілий світ опинився перед новим викликом під назвою коронавірус. Пандемія, певна річ, змістила акценти в житті кожного. Але не всі події в нашій громаді були пов’язані тільки з COVID-19. Почнемо саме з таких…

Фото без опису

Напередодні Міжнародного жіночого дня в клубі села Крупа чарівне жіноцтво традиційно зібрав святковий концерт. Музичні вітання линули і від малих, і від дорослих аматорів сцени. Глядачки в залі мали можливість насолодитися піснями й танками, сольними номерами, виступами колективів, дуетів, тріо, квартетів.

Фото без опису

У селі Крупа 90-річний ювілей святкувала колишній директор Крупівської школи Грабек Галина Данилівна. Багато привітань прозвучало на її адресу. Зокрема, делегацію з Підгайцівської сільської ради очолив сільский голова Юрій Семенюк. За багаторічну, сумлінну працю ювілярка була удостоєна подяки. До відзнаки додали й матеріальну допомогу.

Фото без опису

Здається, тільки вчора вітали іменинницю, а вже наступного дня вірусна загроза почала вимагати прийняття безпрецедентних, невідкладних рішень. З метою запобігання поширенню коронавірусу на території Підгайцівської ОТГ на час карантину призупинено навчання в шкільних, дошкільних та позашкільних установах. Заборонені масові заходи. Згодом припиняються прийоми громадян керівництвом Підгайцівської сільської ради, працівниками структурних підрозділів та вони переходять на дистанційний режим роботи. У громаді тимчасово припинена діяльність закладів громадського харчування, сфери послуг та торгівлі, окрім продуктових магазинів та аптек, в яких була обмежена кількість одночасного перебування відвідувачів.

Фото без опису

Три об’єднані територіальні громади Луцького району, в тому числі й Підгайцівська виділили кошти на закупівлю обладнання для лікування та виявлення коронавірусу в Луцьку центральну районну лікарню. Зокрема, з бюджету Підгайцівської ОТГ на це скеровано 800 тисяч гривень. З них – 500 тисяч гривень на придбання апарату штучної вентиляції легень, 300 тисяч – на закупівлю засобів індивідуального захисту медпрацівників та експрес-тестів. 

Фото без опису

Наприкінці березня Підгайцівська ОТГ отримала свого поліцейського офіцера. Національною поліцією на цю посаду призначений Толстіхін Микола Леонідович. Він здійснюватиме охорону правопорядку на території всіх населених пунктів нашої громади.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних