Пошук

За спалювання сухої рослинності існує адміністративна та кримінальна відповідальність

Дата: 19.03.2020 12:05
Кількість переглядів: 808

Щорічно пожежі в природніх екосистемах завдають непоправного збитку природі та державі, величезну шкоду довкіллю, створюють загрозу для життя тваринного і рослинного світу, а нерідко і людей, та можуть призвести до некерованих надзвичайних ситуацій. Найбільша кількість пожеж, як правило, припадає на весняно-літній період. Причинами пожеж у природних екосистемах є необережне поводження з вогнем дітей і дорослих, спалювання сміття поблизу житлових будинків і на території, прилеглій до лісових масивів.

Фото без опису

Так, за повідомленням Луцького МРВ УДСНС України у Волинській області, 14 березня о 21 годині 40 хвилин в селі Романів виникло загоряння сухої трави та очерету на площі 0,5 га. Ймовірна причини – необережна поводження з вогнем невстановленою особою. Загоряння було ліквідовано. Побічні збитки, завдані цією пожежою, склали для держави 69000 гривень.

У зв’язку з цим, рятувальники нагадують про недопущення спалювання сухої рослинності, виникнення пожеж в екосистемах та наголошують, що за самовільне спалювання рослинності або її залишків передбачені адміністративна та кримінальна відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних