Пошук

До 90 років дожити – не кожний може в Бога заслужити

Дата: 12.03.2020 10:25
Кількість переглядів: 2023

Вчора на подвіря жительки села Крупа Драбек Галини Данилівни завітала невелика делегація. Візит Підгайцівскього сільського голови Юрія Семенюка, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанни Скороход, інших гостей був пов’язаний із вагомою особистою датою жінки. 9 березня колишній директор Крупівської школи зустріла свій 90-тий день народження.

У Крупі пані Галина – людина знана та шанована. Вчитель математики – за фахом, має за плечима 46 років педагогічного стажу, з 1971 по 1985 роки стояла біля керма місцевої школи.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у виховання і навчання підростаючого покоління Драбек Галина Данилівна була удостоєна Подяк Підгайцівського сільського голови та вищезгаданого відділу. Подарунком до 90-річного ювілею стала матеріальна допомога у розмірі 1000 гривень з сільської скарбниці.

Креативно привітали іменинницю молодші колеги. Нинішній керівник Крупівського закладу загальної середньої освіти Мирослав Філозоф та педагоги вручили їй символічний диплом ювіляра з відзнакою.«До 90 років дожити – це не кожний може в Бога заслужити», - казали гості пані Галині.

Було ще кому її привітати. Адже Галина Данилівна на своєму родовому дереві виростила розгалужену гілку. Це – двоє дітей, четверо онуків, троє правнуків.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.