Пошук

Проєкт «Класний керівник» порадував професійною майстерністю та новими ідеями

Дата: 05.03.2020 15:23
Кількість переглядів: 838

У загальноосвітній школі села Лище завершився проєкт «Класний керівник». З 24 лютого по 04 березня заклад був наповнений цікавими заходами, які запланували та провели класоводи.

Фото без опису

Під час виховних годин школярі початкової та старшої ланок вчилися бути добрими, людяними, вдячними, толерантними, щасливими, і – патріотами своєї країни.

Віртуальною подорожжю до Колодяжного, переглядом буктрейлера «Наша Леся» читанням творів та виконанням пісень, словами яких є поезія Лесі Українки, учні 5,6,7-х класів «доторкнулися» до творчості славетної української поетеси та письменниці. Шестикласники змагалися в знаннях з зарубіжної літератури у формі брейн-рингу.

У майстерні чудес «Все для матусі» третьокласники творили для своїх найрідніших. На уроці «Птахи – наш друзі» другокласники говорили про орнітологію, виготовили та розвішали біля школи годівнички з викидного матеріалу.

Під час уроку-подорожі селом Лище найменші учні не просто гуляли, а знайомилися з професіями охоронця, листоноші, стоматолога, фармацевта та лаборанта клінічної лабораторії.

У ході акції «Щаслива весна 2020» девятикласники власними руками декорували коридор, в якому проводять перерви.

Одинадцятикласники разом зі своїм наставником розробили план роботи аж на цілий тиждень. Веселі перерви, боді-арт, акції добрих справ – це те, чим вони поділилися з меншими учнями.

«Це був проєкт взаємного обміну досвідом класних керівників. Долучилися всі: з 1-го по 11-й класи. Всі продемонстрували свою майстерність та порадували новими ідеями», - підсумували у закладі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних