Пошук

Коротко – про головне: ТОП-події лютого

Дата: 02.03.2020 08:39
Кількість переглядів: 1525

Другий зимовий місяць був насичений різними подіями. Нагадаємо про основні з них.

Фото без опису

4 лютого в селі Підгайці на зборах селян обговорювали майбутню долю Підгайцівської ОТГ, у зв’язку з намірами високопосадовців примусово приєднати її до Луцька. Вислухали позиції Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка, голови Луцької райдержадміністрації Тараса Яковлєва, думки присутніх у залі. Керівництво ОТГ, її мешканці висловили категоричне «ні» перспективі «піти до міста».

Фото без опису

У Крупі завершили облаштування мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту. Вибір пав саме на це село, адже тут була наявна відповідно оформлена земельна ділянка та не було жодного обєкту для занять фізичною культурою, у тому числі і в школі. Реконструкція здійснена за рахунок коштів державного бюджету та бюджету Підгайцівської ОТГ. Майданчик має штучне покриття та дає можливість займатися понад чотирма видами спорту.

Фото без опису

У Підгайцях відбувся традиційний турнір з волейболу пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Валерія Шиманського з села Крупа та Віктора Ткачука, який цьогоріч також був присвячений загиблим воїнам АТО. Цього ж дня Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк відвідав матір Валерія Шиманського та передав їй матеріальні допомоги. Також було покладені квіти до могил наших односельчан, життя яких забрала війна на Донабасі.

Фото без описуЗагальноосвітня школа села Лище відзначила 50-річчя з дня заснування. Під час святкування випускники, педагоги-ветерани ділилися спогадами про шкільне життя, дивувалися змінами, які відбулися в рідній «альма-матер». Цінними подарунками до ювілею стали шість ноутбуків від сільської влади, сертифікат на 50000 гривень від СГТОВ «Лище».

Фото без опису

У день пам’яті Героїв Небесної сотні в селі Підгайці вшанували полеглих учасників Революції гідності. Віддати їм шану прийшли голова, депутати та працівники Підгайцівскьої сільської ради, вчителі, школярі. У школах та бібліотеках громади відбулися тематичні заходи. Діти і дорослі ще раз перегорнули сторінки подій Євромайдану, згадали подвиг Героїв Небесної сотні.

Фото без опису

23 лютого радісна новина «прилетіла» з Києва. У гранд-фіналі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games» учні Підгайцівського НВК посіли перші місця у двох вікових дивізіонах. Команди-переможці привезли зі столиці два подарункові сертифікати на суму 18000 гривень кожний для придбання спортінвентаря. Під час вшанування чемпіонів «вдома» обидва золоті фіналісти отримали по сертифікату на 10000 гривень вже від сільської влади. Підгайцівські школярі примножили успіх 2018 року, коли в складі команди Волинської області  вони стали першими абсолютними чемпіонами «класних» ігор в Україні.

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних