Пошук

У Лищенській амбулаторії облаштовують дитячу зону

Дата: 28.02.2020 09:04
Кількість переглядів: 2125

Чи знаєте ви, що візит дитини до лікарні здебільшого асоціюється з діями, що викликають біль? А чи знаєте ви, що 30 хвилин після вакцинації рекомендовано перебувати під наглядом медика. Аби весь цей час малеча провела весело та з користю для себе, аби не боялася йти до лікаря, комфортно почувалася в стінах медичного закладу, та для профілактичних оглядів дітей - в амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Лище створюють кабінет здорової дитини та дитячу зону.

Виконувач обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Підгайцівський центр первинної медико-санітарної допомоги Підгайцівської сільської ради» Ольга Ростиславівна Гунько розповіла, що до облаштування долучилися працівники Лищенської та Підгайцівської амбулаторій, які власноруч виконали ряд ремонтних робіт, щоб зекономити бюджетні гроші Не залишилося осторонь та зробило свій фінансовий внесок місцеве сільськогосподарське товариство «Лище».

Наразі в кабінеті здорової дитини можна побачити пеленальний столик, кушетку з ширмою, де мама матиме змогу годувати грудьми та перевдягати дитину. Дитячу обстановку створюють ігровий столик з книжкою-розмальовкою та кольоровими олівцями, розфарбована яскравими малюнками стіна в коридорі.

Варто зазначити, що в Лищенській амбулаторії також розпочато ремонт денного стаціонару.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.