Пошук

Школярка Підгайцівської ОТГ стала призеркою обласного конкурсу

Дата: 25.02.2020 15:10
Кількість переглядів: 1482

23 лютого відбувся обласний конкурс читців «Мій любий краю», присвячений 149-річниці від дня народження Лесі Українки. Організатори заходу – управління культури, з питань релігій та національностей Волинської ОДА, Волинський обласний науково-методичний центр культури.

Фото без опису

У селі Колодяжне в розмовному жанрі змагалися 45 учасників. Лесине слово звучало і з уст представниці Підгайцівської ОТГ.

Учениця 11-го класу Лищенської загальноосвітньої школи Софія Оверчук брала участь у конкурсі в середній віковій категорії – 13-18 років. За виконання твору Лесі Українки «Русалка» дівчина була удостоєна почесного третього місця.

Наставником призерки є вчитель української мови та літератури Лищенської ЗОШ Євгенія Іванівна Назарук. Педагог вважає «бронзу» підопічної досягненням не маленької «ваги». Адже Софії довелося проходити випробування поряд із учасниками драматичних гуртків, представниками центрів культури та дозвілля.

За призове третє місце Софія Оверчук була нагороджена дипломом. Її перемогою Підгайцівська ОТГ «прозвучала» на рівні області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних