Пошук

У Підгайцівській ОТГ вшанували Героїв Небесної сотні

Дата: 20.02.2020 15:04
Кількість переглядів: 1426

Сьогодні минає шість років від найкривавішого дня протистоянь на Євромайдані – 20 лютого. В селі Підгайці на алеї пам’яті Героїв Небесної сотні вшанували полеглих учасників Революції Гідності.

Фото без опису

Віддати їм шану прийшли Підгайцівський сільський голова Юрій Михайлович Семенюк, депутати та працівники Підгайцівської сільської ради, учні та вчителі Підгайцівського НВК.

Школярі відтворили хронологію подій Майдану – від початку Революції Гідності до запеклих боїв, які розгорнулися 18-20 лютого в центрі Києва. Прозвучали прізвища наших земляків-волинян, які навічно залишилися в рядах Небесної сотні. Це Едуард Гриневич, Сергій Байдовський, Василь Мойсей, Іван Тарасюк.

Фото без опису

Гучних промов не було. Підгайцівський сільський голова Юрій Михайлович Семенюк у короткому виступі лише закликав присутню молодь бути патріотами своєї держави. Адже саме патріоти зупинили та продовжують зупиняти агресію ворога.

Фото без опису

Загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів. Їх портрети на стелі Героїв Небесної сотні нагадали присутнім, якою дорогою ціною і в наш час досягається незалежність України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних