Пошук

У турнірі пам’яті перемогли господарі змагань

Дата: 17.02.2020 09:15
Кількість переглядів: 828

Вчора у Підгайцях відбувся традиційний турнір з волейболу пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Валерія Шиманського та Віктора Ткачука. Цього року він також був присвячений памяті загиблих воїнів АТО.

Фото без опису

Валерія Шиманського з села Крупа та Віктора Ткачука у СРСР призвали виконувати так званий інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Аби не потрапити в полон до душманів, ці 18-річні хлопці підірвали себе в бронетранспортері.

«Доки будуть проводити такі матчі, доти буде жити пам’ять про героїв», - сказав Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк, вітаючи учасників змагань. До спорстменів з вітальним словом також звернувся голова Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

Спортивна боротьба точилася між чотирма командами. З рахунком 2:0 у поєдинку за перше місце перемогла збірна Луцького району, представники якої були, переважно, - з Підгайцівської ОТГ.

Друге місце в турнірі вибороли волейболісти Луцького національного технічного університету. Третє місце посіла команда управління ДСНС України у Волинській області. Четверте місце – за учасниками з Горохівського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних