Пошук

Струмівка колядує: у селі відбувся благодійний захід на підтримку хворих дітей

Дата: 28.01.2020 10:47
Кількість переглядів: 1198

26 січня в духовно-просвітницькому центрі «Родина», що на території Андріївського храму села Струмівка, відбулося благодійне різдвяне дійство «Нова радість стала».

Фото без опису

Ще раз пережити вічно живу радість народження Богонемовляти  радо запросили наставники та вихованці місцевої недільної школи.

Різдвяна казочка від наймолодших струмівчан, театралізоване дійство у виконанні трішки старшеньких та різдвяний вертеп від дорослих, проте, не менш обдарованих татусів і матусь… І ще – колядки, колядки, колядки!

На різдвяне свято до Струмівки завітали особливі гості – вихованці театральної студії, що функціонує в рамках громадської організації «Батьки дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку» під керівництвом Олени Мельник. «Сонячні» діти презентували виставу «Цар Плаксій та Лоскотон». Щирим захопленням та аплодисментами вітала розчулена зала цих талановитих акторів.

А от справжнього різдвяного колориту  струмівському святу задали «Волиняни». Ансамбль народної музики тішив численну юрбу автентичними колядками, різдвяними віншуваннями, народними танцями біля ялинки. В такій атмосфері святковий куліш смакував по-особливому.

Настоятель храму святого апостола Андрія Первозванного села Струмівка протоієрей Степан Ярема подякував духовній родині за хвилини теплого спілкування, за радість, яка торкнулася сердець, та щиру підтримку заходу гривнею.

Під час благодійного вечора та впродовж Різдвяних свят кошичок милосердя струмівського храму поповнився на 12 тисяч гривень. Зібрані кошти будуть передані струмівським родинам, що виховують хворих діток та дітей з особливими потребами.

Фото Варвари ШЕВЧУК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних