Пошук

На Сході України загинув мешканець Підгайцівської громади

Дата: 23.01.2020 10:40
Кількість переглядів: 1998

Клята війна страшною звісткою знову озвалася в нашій громаді. На Сході від кулі снайпера загинув мешканець села Лище Сорочук Микола Васильович. Полеглому герою-земляку було лишень 22 роки… Висловлюємо глибоке співчуття родині загиблого. Сумуємо та скорбимо разом із вами.

Фото без опису

Сім’я Сорочуків у складі чотирьох чоловік прибула в Лище у березні 2000 року з села Чорниж Маневицького району.   З 2003 по 2014 рік Микола навчався в Лищенській загальноосвітній школі. Після її закінчення здобув професію зварювальника. Пройшов контрактну службу в армії, після чого працював на підприємстві «Модерн-Експо».

Згодом вступив в Академію рекреаційних технологій і права на факультет правознавста (заочна форма навчання). З 16 грудня 2019 року знову уклав контракт на військову службу. Та не судилося довго стояти на сторожі рідної країни. Підступна ворожа куля обірвала життя молодого бійця. Загиблий був неодруженим, у нього залишилися мати і сестра. 

Нагадаємо, що для Підгайцівської ОТГ – це, загалом, п’ята втрата у російсько-українській війні. Зокрема, для села Лище – друга.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних