Пошук

Різдвяний концерт зібрав повну залу глядачів

Дата: 09.01.2020 12:27
Кількість переглядів: 1055

Споконвіків люди у великій радості прославляли народження Сина Божого. Ось і концертне дійство «Різдвяні зустрічі», що вчора відбулося в селі Лище, стало чудовим святом коляди, обрядової пісні та композиції.

Фото без опису

Перші різдвяні піснеспіви в Лищенському будинку культури пролунали у сценці «Ніч перед Різдвом», де головні ролі хазяїна й хазяйки виконали староста села Лище Віталій Шкорупський та бібліотекар села Воротнів Ніна Самонюк. Господарям щиро заколядували учасники народного хору «Лищани».

Феєричний дух Різдва творили на сцені дитячі колективи школи села Лище, юні вокалісти Христина Ткачук та Софія Антонюк, вокальний гурт «Молодички» з Воротнева, хор церкви Преображення, співочі гості свята з міста Володимир-Волинський.

Духовні мелодії та хореографічні композиції благодаттю осідали на дні сердець глядачів, яких назбиралося стільки, що ані в залі, ані на балконі не було де яблуку впасти. У фойє діяла виставка учнівських творчих робіт, яка продемонструвала таланти наших дітей.

Різдвяні концерти є традиційними для села Лище. Цього року до організації дійства долучилася та взяла участь місцева Церква Преображення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних