Пошук

2019-й приніс і творчі, і спортивні досягнення

Дата: 03.01.2020 12:21
Кількість переглядів: 1920

Ми продовжуємо перегортати сторінки 2019-го, що вже став історією. Найбільша цінність кожної громади – це її люди. ОТГ стають відомими на рівні району, області, всієї України також завдяки перемогам своїх мешканців. Ось і ми вирішили підготувати добірку успіхів окремих творчих особистостей, колективів, спортивних команд Підгайцівської громади.

Фото без опису

Минулоріч на теренах Волині відбувся творчий проект СВОЇ. Участь у цьому мистецькому дійстві принесла нові «трофеї» двом творчим колективам села Підгайці. Вокальний чоловічий гурт «Соколи» та зразковий аматорський ансамбль танцю «Гармонія» дійшли до гала-концерту  і виступили на головній сцені Волині в Луцьку, де були нагороджені спеціальними відзнаками у своїх номінаціях.

Вдалим був виступ команди Підгайцівського навчально-виховного комплексу на відкритій першості Боратинської ОТГ з легкої атлетики в двох вікових групах. Наші спортсмени вибороли вісім призових місць – найбільше серед команд-учасниць. Це, зокрема, три – перших, чотири – других і одне – третє.

Фото без опису

Софія Приходько з села Лище здобула звання лауреата першої премії на 1-му відкритому фестивалі-конкурсі хореографічного та вокально-хорового мистецтва «Лісова пісня -2019». Дівчинка виступала у жанрі естрадного вокалу у віковій категорії від 10 до 13 років.

Юна підгайчанка Дроздюк Софія посіла друге місце на Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «Я маю право», приуроченому до Дня захисту дітей. Дівчина змагалася у номінації «Старша група. Індивідуальна робота».

Наприкінці травня на футбольному майданчику в селі Боратин вирували пристрасті. У змаганнях з міні-футболу «Шкіряний мяч» мірялися силами учні 5-6-х класів шкіл Луцького району. Друге місце в турнірі виборола футбольна команда села Лище.

Фото без опису

Марічка Муляр з села Воротнів брала участь у фестивалі-конкурсі «Волинська княжна-2019». Молода жінка зуміла підкорити глядачів і здобула титул «Волинська княжна глядацьких симпатій.

Фото без опису

На VII Міжнародному фестивалі православного кіно «Покров» Диплом володаря 3 премії здобула кінострічка «А жінка в світ приходить для любові», режисером якої є Степан Ярема – настоятель храму святого апостола Андрія Первозванного в селі Струмівка.

Фото без опису

З XX Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги»», що проводиться кожного року у Львові, з дипломом повернувся ансамбль народної музики «Криниченька» Підгайцівського навчально-виховного комплексу. Це – найбільшої «ваги» сцена, яку підкорив колектив. А до цього «Криниченька» стала одним з переможців аналогічного патріотичного конкурсу, що проводився на теренах Підгайцівської ОТГ.

Фото без опису

Недавно знову відзначилися юні спортсмени з села Лище. На Чемпіонаті Луцького району з футзалу серед школярів району та обєднаних територіальних громад перемогла команда Лищенської школи.

Блискучим результатом завершилася і нещодавня участь команди Підгайцівського НВК в обласному етапі Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів « COOL GAMES». У підсумку наші спортсмени здобули два перших місця – у молодшій та середній групах, та третє місце – у старшій групі.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних