Пошук

Знайомтеся: комунальне підприємство при Підгайцівській сільській раді

Дата: 27.12.2019 15:12
Кількість переглядів: 3924

Днями для працівників комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді був придбаний спецодяг із відповідним, так би мовити, «маркуванням» КП «Підгайці». Тож тепер представників цієї служби в Підгайцівській громаді можна розпізнати навіть зі спини.

Та не лише «спецівками» мають бути помітними наші комунальники, а виконанням першочергових завдань, які ставить перед собою підприємство. Це, насамперед, забезпечення життєдіяльності громади для комфортного проживання її мешканців.

Комунальне підприємство займається вивозом твердих побутових відходів, наданням населенню послуг з водопостачання та водовідведення, наведенням порядку на балансових територіях.  У поточному році на цю службу також була покладена функція – в холодний період року опалювати заклади, що знаходяться на балансі Підгайцівської сільської ради.  Зокрема, школи, дитячі, садочки, будинки культури у селах Підгайці та Лище.

Ці установи «живлять» теплом дві котельні, які працюють на твердому паливі. Завдяки злагодженій роботі комунального підприємства у Підгайцівській ОТГ з 28 жовтня, вчасно і без проблем, розпочався опалювальний сезон. Постійно здійснюються заходи з метою забезпечення безперебійного функціонування котелень, із заготівлі та завезення дров.

Комунальна служба має в своєму розпорядженні 11 одиниць техніки. Цього року закуплено ще автомобіль МАN для вивозу твердих побутових відходів та дві механізовані газонокосарки. У Підгайцях на території, де розміщуються котельня та спецтехніка, була встановлена огорожа та облаштований металевий ангар.

На балансі комунального підприємства при Підгайцівській сільській раді є 11 артсвердловин. На даний час усі функціонують у звичному режимі, забезпечуючи жителів сіл Струмівка, Крупа, Лище, Воротнів водопостачанням.

З 11 вересня 2019 року цю службу очолив Михайло Котов. Трудова біографія нинішнього керівника повязана з роботою в Державній прикордонній службі, де близько 20 років був на керівних посадах. Цей досвід сьогодні допомагає управляти комунальним господарством.

- Штат комунального підприємства налічує 23 постійних та 8 сезонних працівників.  Завдяки підтримці Підгайцівського сільського голови Юрія Михайловича Семенюка, депутатського корпусу працівники мають гідну заробітну плату, йде всебічний розвиток комунальої служби, - каже Михайло Борисович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.