Пошук

На класних іграх - «класний» результат!

Дата: 24.12.2019 10:13
Кількість переглядів: 1320

Минулі вихідні принесли спортивний успіх учням Підгайцівського навчально-виховного комплексу.

Фото без опису

21-22 грудня на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «COOL GAMES».

Учасники змагалися в трьох вікових категоріях: молодша (9-10 років), середня (11-13 років), старша (14-17 років). До програми змагань увійшли наступні естафети: флеш, флеш слалом, ткач, конвеєр, переправа, котигорошко, котигорошко слалом, біатлон, ягоди, дід Мазай і зайці, гулівер. Це були випробування на швидкість, спритність, стрибучість.

У підсумку юні спортсмени Підгайцівскього навчально-виховного комплексу здобули два перших місця – у молодшій та середній групах, та третє місце – у старшій групі.

Але головний приз для дітей – це море позитивних емоцій та драйв, отримані завдяки участі в змаганнях, які ще називають класними іграми.  Адже їх метою є започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для учнівської молоді.

Наші переможці візьмуть участь у Всеукраїнському етапі «COOL GAMES», який відбудеться у лютому наступного року в Києві. Учнів готували до виступів вчителі Підгайцівського НВК Гаврилюк Анна Василівна та Бажул Олександр Юрійович.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних