Пошук

Підгайцівська ОТГ у своїй групі – сьома за рейтингом в Україні

Дата: 23.12.2019 10:18
Кількість переглядів: 1076

Фото без опису

Шановні мешканці Підгайцівської ОТГ!

Сьогодні наша громада святкує перший день народження. Пригадаймо, що 23 грудня 2018 року відбулися вибори голови та 26 депутатів. Повіривши у свої сили та довірившись один одному, обєдналися в єдину територіальну громаду Підгайцівська та Лищенська сільські ради.

І ось вже відзначаємо першу річницю свого існування. Здається, лише рік практичної роботи, а нам уже є про що сказати. За підсумками виконання місцевих бюджетів ОТГ за січень-вересень 2019 року, на підставі даних Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби, Державної статистичної служби, сайту https://openbudget.gov.ua, експертів Програми «U-LEAD з Європою» та проекту SKL International, Підгайцівська ОТГ (з-поміж ОТГ 3 групи) має загальний рейтинг по Україні – 7 місце. Серед 267 об’єднаних громад – це високий показник!

Всі досягнення, які ми маємо, складаються з щоденної прації, знань і талантів наших людей. Всіх, хто працює, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує дітей, хто лікує і залучає до культурних цінностей.

Вчора відбулися довибори депутатів по Романівському виборчому округу, в зв'язку з добровільним приєднанням Романівської сільської ради до Підгайцівської ОТГ. Ще чотири села – Романів, Новокотів, Ботин, Верхівка – стали складовою нашої спільної сімї.

Нехай добробут буде в кожній нашій родині. Нехай народжуються у нашій громаді нові покоління й нові імена. Гордість Підгайцівської об'єднаної територіальної громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних