Пошук

Життя одиноких громадян підсолодили гостинці-«миколайчики»

Дата: 18.12.2019 15:39
Кількість переглядів: 1032

Новорічно-різдвяні свята, які завтра розпочне День Святого Миколая, традиційно вважаються періодом добрих справ, прояву милосердя, допомоги ближньому. Але є люди, в яких життя так склалося, що нема від кого чекати подарунків.

Фото без опису

Наразі у відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району перебувають троє одиноких громадян нашої громади. Серед них Тарадайко Євгенія Олександрівна з села Крупа – ветеран праці, колишній вчитель, вирізняється вмінням складати слова у віршовані рядки. Втім, не на папері, а в голові, бо поететса – незряча.

За дорученням Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка, напередодні вшанування Святого Миколая Чудотворця цих трьох літніх мешканців відділення відвідали працівники Підгайцівської сільської ради, щоб передати гостинці і скрасити їх життя відчуттям наближення свята.

Пакунки з солодащами вручила та побажала насамперед здоров’я спеціаліст відділу соціального захисту населення, у справах дітей, сімї та молоді Підгайцівської сільської ради Наталія Матвіюк.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних