Пошук

Лищенським школярам стали прикладом люди з НЕобмеженими можливостями

Дата: 04.12.2019 14:28
Кількість переглядів: 1512

У Міжнародний день людей з інвалідністю у школі села Лище відбувся захід, який тут назвали зустріччю з людьми з НЕобмеженими можливостями.

До школярів завітали візочники з Луцька Олександр Малиновський та Тетяна Панасюк. Обоє, внаслідок нещасного випадку, втратили здатність самостійно пересуватися і прикуті до інвалідного візка. Але не здалися, не впали у відчай, не опустили рук, а продовжують жити повноцінним життям.

Олександр Малиновський називає себе четвертою ракеткою України з настільного тенісу серед людей з ураженнями опорно-рухового апарату. І це при тому, що пальці рук не функціонують так, як треба, тому приязує ракетку до кистей. Також має вагомі досягнення з риболовного спорту.

Тетяна Панасюк – відома в обласному центрі художниця. Малювати жінку ніхто не вчив, вона любила це з дитинства. Відтоді, як сіла в інвалідне крісло, – з пензлем не розлучається. Тетяна має свою художню студію, де дає уроки малювання. А ще працює з мамами, які виховують дітей з особливими потребами. Бо ніхто так добре не знає, що таке інвалідність, як Таня.

Гості з НЕобмеженими можливостями провели для учнів тенісний турнір та майстер-клас з живопису. Ці люди стали прикладом того, як можна перемогти в собі інвалідність і досягти успіхів в житті. А ще Олександр Малиновський та Тетяна Панасюк навчили дітей правильному ставленню до осіб з інвалідністю. Розповіли, що такі люди терпіти не можуть, коли їх називають інвалідами чи коли жаліють.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.