Пошук

Мешканці громади спілкувалися з представником Обмундсмана України

Дата: 28.11.2019 12:07
Кількість переглядів: 747

27 листопада регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Любов Сітовська провела в Підгайцівській ОТГ особистий прийом громадян. До представника Обмундсмана звернулося дев’ять мешканців громади.

Фото без опису

Питання № 1 з-поміж усіх, які були порушені під час зустрічі,- це підвищення заробітної плати працівників закладів дошкільної освіти. Відтак, звернення стосувалося дотримання права на справедливу оплату праці.

Любов Сітовська рекомендувала відвідувачам підготувати колективне звернення для передачі його у Секретаріат Уповноваженого з прав людини. Адже, як зазначила Любов Володимирівна, це питання потрібно вирішувати на державному рівні шляхом внесення змін у законодавство.

Любов Сітовська надала розяснення з усіх озвучених на прийомі питань, ознайомила з компетенцією Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Також регіональний представник Уповноваженого обговорила питання подальшої співпраці у сфері дотримання прав людини з представниками Підгайцівської об’єднаної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних