Пошук

Пенсія поштою – зручна послуга

Дата: 26.11.2019 14:24
Кількість переглядів: 797

В останні роки кількість банківських відділень та банкоматів неухильно знижується, зокрема, за 2014-2019 роки ліквідовано більше 80 банків, тільки за 2018 рік скорочено 980 банківських структурних підрозділів. Більшість скорочених відділень банків припадає на невеличкі населені пункти України, де мешканці залишаються без банківських послуг, в тому числі не мають можливості скористатися банківськими картками для отримання пенсії та інших соціальних виплат.

Фото без опису

Особливо гостро проблема торкається інвалідів та осіб похилого віку, які обмежені в самостійному пересуванні та позбавлені можливості прибути до відділень банків поза межами місця свого проживання.

Тобто, фактично, маючи банківські платіжні картки, такі категорії громадян України залишаються без пенсійних та інших соціальних виплат, гарантованих державою.

Натомість, при виплаті пенсій та інших соціальних виплат через відділення поштового зв’язку з боку АТ "Укрпошта», здійснюється виплата пенсій з доставкою додому на адресу за місцем фактичного проживання пенсіонера.

Таким чином, АТ «Укрпошта» виконує взяті на себе перед Пенсійним фондом зобов’язання, і одночасно фактично виконує соціальні функції, забезпечує своєчасну виплату пенсій та соціальних виплат незахищеним верствам населення по всій території України.

При цьому, функціонування мережі стаціонарних та пересувних відділень АТ «Укрпошта» забезпечує надання поштових, фінансових та послуг з доставки і виплати пенсій та інших соціальних виплат по всій території країни, незважаючи на кількість населення в населених пунктах, у тому числі у селах Підгайцівської громади Луцького району Волинської області.

Отримуйте пенсії та інші соцпослуги через мережу відділень АТ «Укрпошта». Це - зручно, своєчасно, надійно.

                                                                                                          Волинська дирекція АТ «Укрпошта».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних