Пошук

Лищенська освітянка презентувала свою мовознавчу книгу боратинським школярам

Дата: 19.11.2019 16:00
Кількість переглядів: 2060

Учні 6-б та 11-го класів школи села Боратин мали зустріч з волинської поетесою, вчителем української мови та літератури Лищенської школи Євгенією Іванівною Назарук. Школярі мали змогу ознайомитися з її новою книгою «Славна киця ШеПЧиХФоСТя або як вивчати українську без правил». У самій назві закладена підказка, про що це видання.

Фото без опису

До речі, авторка вже презентувала свій черговий творчий доробок на 26 форумі видавців у Львові та на засіданні методичного об’єднання вчителів-гуманітаріїв Підгайцівської ОТГ.

Євгенія Іванівна ще в дитинстві зрозуміла, що слово – її доля, її покликання. Зростала в сімї, де культом була книга. Фах української словесності обрала завдяки мамі, яка теж була вчителем української мови. Поезії Євгенії Назарук були надруковані в альманахах Волинської організації Національної спілки письменників України «Світязь». Побачили світ її поетичні збірки «Ніч на моєму плечі», «Танець бджоли», «Медунки в грудні».

А ще Євгенія Іванівна Назарук є членом Національної спілки письменників України, експертом із визначення порогу ЗНО з української мови та літератури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних