Пошук

Аграрії Підгайцівської ОТГ – серед найуспішніших сільгоспвиробників Волині

Дата: 18.11.2019 11:56
Кількість переглядів: 1312

В області відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко розповів про здобутки волинських аграрників у 2019 році, зазначивши, хто доклав зусиль для загального успіху.

Фото без опису

Зокрема, прозвучало, що Луцький район є лідером на Волині за обсягами виробництва молока в сільгосппідприємствах. А це – 33 %. Серед найбільш потужних волинських агроформувань з виробництва продукції тваринництва було назване сільгосптовариство «Лище», яке функціонує на теренах Підгайцівської ОТГ.

Керівником агроформування є Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Підгайцівської сільської ради Святослав Євгенович Карбовський.

Фото без опису

За 10 місяців поточного року виробництво молока тут становило 43697 ц. І за цим показником СГТОВ «Лище» займає друге місце в Луцькому районі. Поголівя ВРХ налічує 1852 голови, у тому числі корів є 650. У господарстві також утримують найбільше в Луцькому районі поголівя свиней - 859.

За всіма успіхами стоять ефективне управління та господарювання, впровадження сучасних технологій, сумлінна праця працівників господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних