Пошук

Аграрії Підгайцівської ОТГ – серед найуспішніших сільгоспвиробників Волині

Дата: 18.11.2019 11:56
Кількість переглядів: 1340

В області відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко розповів про здобутки волинських аграрників у 2019 році, зазначивши, хто доклав зусиль для загального успіху.

Фото без опису

Зокрема, прозвучало, що Луцький район є лідером на Волині за обсягами виробництва молока в сільгосппідприємствах. А це – 33 %. Серед найбільш потужних волинських агроформувань з виробництва продукції тваринництва було назване сільгосптовариство «Лище», яке функціонує на теренах Підгайцівської ОТГ.

Керівником агроформування є Заслужений працівник сільського господарства України, депутат Підгайцівської сільської ради Святослав Євгенович Карбовський.

Фото без опису

За 10 місяців поточного року виробництво молока тут становило 43697 ц. І за цим показником СГТОВ «Лище» займає друге місце в Луцькому районі. Поголівя ВРХ налічує 1852 голови, у тому числі корів є 650. У господарстві також утримують найбільше в Луцькому районі поголівя свиней - 859.

За всіма успіхами стоять ефективне управління та господарювання, впровадження сучасних технологій, сумлінна праця працівників господарства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних