Пошук

Воротнівський клуб перетворюють на енергоощадний заклад

Дата: 12.11.2019 15:17
Кількість переглядів: 1240

У селі Воротнів триває теплова модернізація клубної установи. Капітальний ремонт фасадів клубу здійснюють за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури обєднаних громад. На цей проект також передбачено співфінансування з бюджету Підгайцівської ОТГ.

Фото без опису

На сьогоднішній день на нижньому поверсі приміщення замінено старі вікна на металопластикові (вікна верхнього поверху було замінено минулими роками). Проводяться роботи з утеплення зовнішніх стін мінераловатними плитами, а також відкосів, прорізів, цоколя задля зменшення витрат теплової енергії сільського клубу.

Реалізація заходів з енергозбереження покращить існуючий стан будівлі, підвищить її енергетичну ефективність, забезпечить економію використання паливних ресурсів, створить комфортні умови для культурного розвитку мешканців села Воротнів. А це населення - у понад 800 осіб, з них близько 100 – діти дошкільного та шкільного віку.

Ще раніше за кошти сільського бюджету територія біля клубу була вимощена бруківкою та освітлена, поруч облаштована автостоянка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних