Пошук

Лищенські школярі знімали відеоролики про підліткові проблеми

Дата: 05.11.2019 15:09
Кількість переглядів: 1448

Це стало можливим завдяки участі п’ятьох дев’ятикласників Лищенської школи в проєкті «I Міжнародний молодіжний Coming Out ». Він проходив 28-30 жовтня на базі Винниківської санаторної школи-інтернату, що на Львівщині. Метою проєкту було згуртування колективів для обговорення та пошуку шляхів вирішення спільних проблем сучасного покоління, виховання активних, небайдужих громадян,здатних брати відповідальність за долю людства.

Фото без опису

Кожен наш учень увійшов до складу інтернаціональної групи, а це – учасники з Польщі, Словаччини та Донецької, Миколаївської, Волинської, Львівської областей України. Результатом триденної праці команд стали премєри короткометражних фільмів про підліткові актуальні проблеми. У власноруч відзнятих та змонтованих школярами відеороліках «звучали» теми дефіциту батьківської уваги, залежності від смартфонів, нерозділеного кохання, відкладання на потім – як поганої звички тощо.

Працювали не тільки учні, а й вчителі. Підсумком плідної співпраці педагогів стала зйомка власного мініфільму Smartvica (Гаджети – проблема сучасності).

«Неймовірний міжнародний проєкт! Подолані мовні, особистісні  та національні кордони. Дивує, як за добу роботи за спільним проєктом різні за мовою та менталітетом люди стають близькими друзями», - поділилася враженнями практичний психолог Лищенської школи Тетяна Маковська, яка разом із нашими учнями перебувала на Coming Out.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних