Пошук

Коротко – про головне: ТОП-5 подій жовтня

Дата: 04.11.2019 16:21
Кількість переглядів: 777

Найголовніші події другого осіннього місяця стосувалися патріотичного виховання, загальнодержавного свята, розбудови сіл громади.

Фото без опису

На теренах ОТГ у Підгайцях відбувся конкурс патріотичної творчості «Сурми звитяги». Його учасниками були учні зі всіх шкіл громади. Юних талантів назбиралося на пять номінацій. Ваги цьому заходу додає той факт, що аналогічний конкурс цього року не проводили ані в Луцькому районі, ані в області. На Всеукраїнському турі дитячо-юнацького фестивалю «Сурми звитяги» Підгайцівську ОТГ представляв один з переможців місцевого рівня – ансамбль народної музики «Криниченька» з села Підгайці.

До Дня захисника України та українського козацтва в закладах громади відбулися різні заходи: тематичні ранки, відкриті уроки, виставки учнівських малюнків, козацькі розваги, спортивні змагання, перегляд кінофільму про захисників Донецького аеропорту, зустріч школярів з учасником бойових дій, святковий концерт, доброчинна акція. І дорослі, і малі подякували захисникам України за те, що вони платять дорогу ціну за наш спокій, свободу.

Нове будівництво дитячого садка в селі Крупа цього року потрапило до переліку інвестиційних проектів, які фінансує державний фонд регіонального розвитку. Надходження коштів з державного бюджету дало змогу пожвавити темпи будівництва у жовтні. На сьогоднішній день зведено та перекрито другий поверх дитсадка, тривають встановлення вікон та інші будівельні роботи.

Волинська обласна державна адміністрація підтримала проект Підгайцівської сільської ради «Реконструкція існуючого спортивного майданчика під мультифункціональний майданчик для занять ігровими видами спорту в селі Крупа». Новий майданчик облаштують на території, що знаходиться між навчальним корпусом №1 та навчальним корпусом № 2 Крупівської школи.

Розвиток інфраструктури – головним та незмінним залишався пріоритет діяльності влади ОТГ. Протягом жовтня ще на десятьох вулицях сіл громади засвітили ліхтарі. У населених пунктах відремонтовано більше 15 доріг. Облагороджено дві зони відпочинку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних