Пошук

Підгайцівські школярі два дні ярмаркували

Дата: 24.10.2019 15:42
Кількість переглядів: 1260

Споконвічну українську традицію ярмаркувати втілили у Підгайцівському навчально-виховному комплексі. Два дні поспіль великі перерви «гуділи», наче вулики, адже в закладі проходив Фестиваль українського ярмаркування, під час якого школярі реалізовували солодощі.

Фото без опису

23 жовтня кулінарні витвори виставили на продаж учні 5-9 класів. А сьогодні придбати смаколики запрошувала початкова ланка.

На столиках ледь уміщалася солодка продукція. Її різноманіття задовольнило би будь-якого гурмана: тістечка, пиріжки, тортики, цукерки, рулетики, печиво, пряники – різних видів і форм, вафлі, млинці, рогалики, желе, бізе, зефір, запашні фрукти – чого тільки не було. Домашню випічку охоче розкуповували, як школярі, працівники установи, так і гості, що «зазирнули» на смачненьке.

Гарного настрою додали українські народні пісні, які лунали із шкільного радіо, та дискотека для учнів початкових класів. Загалом ярмаркували, весело, яскраво, дружно і з надзвичайно позитивними емоціями. Для цього доклали зусиль спільно діти, батьки, педагоги.

Зароблені гроші у кожному класі витратять на власний розсуд. «Учні старалися, батьки старалися, і нехай вони самі вирішують», - пролунала думка вчителів у шкільних коридорах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних