Пошук

Податковою міліцією Волині виявлено місце зберігання фальсифікованих підакцизних товарів

Дата: 22.10.2019 16:21
Кількість переглядів: 802

Днями в одному з гаражних кооперативів міста Луцька оперативниками викрито місце незаконного накопичення та зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв, - інформують в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, в рамках операції "Акциз-2019" встановлено, що місцеві жителі у власних гаражних приміщеннях незаконно зберігали з метою подальшої реалізації 370 літрів горілки та коньяку, розлитого в тару типу "bag-in-box" та 190 літрів рідини з характерним запахом спирту, орієнтовною вартістю 135 000 гривень. В результаті вжитих заходів податковою міліцією фальсифікат вилучено. Правоохоронці припускають, що дана партія алкоголю призначалася для подальшої реалізації на території Волинської області.

Відповідальність за таку протиправну діяльність передбачена Кодексом України про адміністративні правопорушення, вирішується питання про складання протоколів за ст. 164-5 КУпАП (зберігання або транспортування алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, на яких немає марок акцизного збору встановленого зразка). Відповідальність за вказані правопорушення передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу.

 

В оперативному управлінні наголошують, що обіг алкогольних напоїв, розлитих в тару типу  "bag-in-box", заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

                                    За матеріалами оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.