Пошук

На Волині до держбюджету сплачено майже 2,7 мільярда гривень податкових платежів

Дата: 21.10.2019 12:14
Кількість переглядів: 827

За підсумками трьох кварталів 2019 року надходження податкових платежів до держбюджету в області склали 2 мільярди 692 мільйони гривень,- інформує  управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління  ДПС у Волинській області.  

Фото без опису

Таким чином, податковий внесок волинських суб’єктів господарювання до державної скарбниці на 21,8 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

«На Волині ріст надходжень до державного бюджету – плюс майже 483 мільйони гривень. Майже півмільярда, мобілізованих до держбюджету  в області до фактичних надходжень минулого року, - переконує в ефективності заходів фахівців податкової служби, зокрема у напрямку протидії спробам мінімізації. Варто особливо відзначити високий рівень податкової культури представників волинського підприємництва, завдяки відповідальності яких до державного бюджету своєчасно спрямовуються визначені законом податки», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що завдяки активному впровадженню електронних сервісів в процес податкового супроводу бізнесу,  забезпечується принцип безконтактного спілкування з контролюючим органом, який виключає корупційну складову.

Як свідчить аналітика, в області найбільшу суму до держбюджету протягом січня-вересня поточного року спрямували платники ПДВ – майже 1,2 мільярда гривень. Разом з тим, до державної скарбниці  мобілізовано 787,7 мільйона гривень ПДФО, податку на прибуток – 388,5 мільйона гривень, військового збору – 226,2 мільйона гривень, рентної плати – 52,6 мільйона гривень.

                                                     Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних