Пошук

На Волині підприємці – фізичні особи подали в електронному вигляді понад 150 тисяч звітних декларацій

Дата: 19.10.2019 15:16
Кількість переглядів: 745

Підприємці – фізичні особи Волині протягом трьох кварталів 2019 року надіслали для опрацювання фахівцями податкової служби понад 150 тисяч звітних декларацій в електронному вигляді. За цей же час лише близько 80 тисяч декларацій про результати своєї діяльності волинські підприємці – фізичні особи подали в паперовому варіанті.

Фото без опису

Враховуючи суттєву перевагу поданих підприємцями-фізичними особами електронних звітів над паперовими деклараціями, в Головному управлінні ДПС у Волинській області констатують зростання прихильників електронних сервісів ДПС серед категорії платників, котрі раніше не надто поспішали з переходом на електронний формат спілкування з контролюючими органами.

«Функціональні можливості електронних сервісів ДПС, зокрема Електронного кабінету, постійно зростають. До послуг підприємницької спільноти – сервіси, що дозволяють не лише отримати інформацію з різних реєстрів, а й створити своє персональне робоче місце в Електронному кабінеті. Реєстрація в Електронному кабінеті дозволяє  заповнювати і подавати звіти в будь-який зручний час без візиту до податкової.  Власне цими перевагами та іншими  можливостями електронних сервісів ДПС вже користується переважна більшість підприємців Волині», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що в перспективі повний перехід на е-звітування та адміністративні послуги в електронному вигляді дозволить максимально швидко аналізувати податкову звітність без додаткових витрат держави та платників на паперові носії та робочий час, а також кожному платнику в режимі online отримувати необхідні довідки та витяги.   

 

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних