Пошук

На Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень

Дата: 03.10.2019 11:50
Кількість переглядів: 871

Понад 6,0 млрд.грн. податкових платежів за підсумками трьох кварталів 2019 року сплачено до бюджетів усіх рівнів на Волині, - інформує  управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.  

Фото без опису  

Зокрема, за підсумками січня-вересня минулого року сума мобілізованих в області податків склала 4 мільярди 979 мільйонів гривень.

Таким чином, з початку поточного року податковий внесок суб’єктів господарювання Волині на 21,5 відсотка  більше аналогічних показників торік.  

«Завдяки налагодженій взаємодії з представниками соціально орієнтованого бізнесу бюджети всіх рівнів отримують кошти своєчасно. Окрім ефективного діалогу варто відзначити вдосконалення процесу адміністрування  податкових платежів та якісний податковий супровід з боку фахівців податкової служби платників податків різних груп. За стабільним надходженням  коштів до бюджетів – злагоджена роботі колективу податківців та високий рівень податкової культури більшості волинських суб’єктів господарювання», - наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Як підкреслив посадовець, волинські платники податків однаково відповідальні в питанні перерахування податкових платежів як до держбюджету, так і бюджетів громад.

                                                                       Сектор комунікацій ГУ ДПС у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних