Пошук

На Волині збережено позитивну динаміку податкових надходжень

Дата: 03.10.2019 11:50
Кількість переглядів: 907

Понад 6,0 млрд.грн. податкових платежів за підсумками трьох кварталів 2019 року сплачено до бюджетів усіх рівнів на Волині, - інформує  управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.  

Фото без опису  

Зокрема, за підсумками січня-вересня минулого року сума мобілізованих в області податків склала 4 мільярди 979 мільйонів гривень.

Таким чином, з початку поточного року податковий внесок суб’єктів господарювання Волині на 21,5 відсотка  більше аналогічних показників торік.  

«Завдяки налагодженій взаємодії з представниками соціально орієнтованого бізнесу бюджети всіх рівнів отримують кошти своєчасно. Окрім ефективного діалогу варто відзначити вдосконалення процесу адміністрування  податкових платежів та якісний податковий супровід з боку фахівців податкової служби платників податків різних груп. За стабільним надходженням  коштів до бюджетів – злагоджена роботі колективу податківців та високий рівень податкової культури більшості волинських суб’єктів господарювання», - наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Як підкреслив посадовець, волинські платники податків однаково відповідальні в питанні перерахування податкових платежів як до держбюджету, так і бюджетів громад.

                                                                       Сектор комунікацій ГУ ДПС у Волинській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних