Пошук

Коротко – про головне: ТОП-5 подій вересня

Дата: 02.10.2019 14:34
Кількість переглядів: 844

Лік «топовим» подіям відкрив початок нового навчального року.

В усіх чотирьох закладах загальної середньої освіти Підгайцівської громади його було урочисто розпочато 2 вересня. У школі села Лище свято Першого дзвоника відбулося в новому форматі – у вигляді фестини. Школа мрій 2019-2020 стає реальністю на теренах Підгайцівської ОТГ.

У селі Воротнів з’явився ще один дитячий майданчик. Зону для відпочинку дітлахів з яскравими ігровими конструкціями за кошти сільського бюджету обладнали на вулиці Дачній. Для розваг та розвитку маленьких відвідувачів тут встановили ігровий комплекс «Малюк», пісочницю, три види гойдалок, карусель. Територію майданчику обгородили та облаштували під ним тверде покриття.

Підгайцівська громада потрапила до переліку шести волинських ОТГ, які були відібрані для подальшої участі в проєкті «Використання польського досвіду для підримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області» програми Міністерства закордонних справ Республіки Польща «Польська допомога для розвитку». У рамках проєкту троє працівників Підгайцівської сільської ради перебували у Польщі, де ознайомилися з досвідом польських колег у сфері агротуризму, відвідали унікальні агротуритсичні господарства.

Автономізація медзакладів Підгайцівської ОТГ стала наступним кроком до поліпшення медичного обслуговування населення. Аби «первинка» оперативніше надавала невідкладну допомогу, Підгайцівська сільська рада подарувала легкові автомобілі двом нашим амбулаторіям,  що діють в селах Підгайці та Лище. «Ми закрили питання забезпечення автотранспортом лікарських амбулаторій», - звітував Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Представники Підгайцівської ОТГ стали фіналістами творчого проєкту СВОЇ. Вони успішно пройшли всі чотири етапи конкурсу в категорії Фестиваль талантів «СВОЇм серцем» і стали учасниками грандіозного гала-концерту. Це – зразковий аматорський ансамбль танцю «Гармонія» та чоловічий вокальний гурт «Соколи». Обидва колективи – з села Підгайці. Наші талановиті земляки в своїх номінаціях були нагороджені спеціальними відзнаками. Вітаємо їх і бажаємо нових творчих успіхів і злетів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.