Пошук

Новий порядок надання пільг на комунальні послуги

Дата: 06.09.2019 11:42
Кількість переглядів: 1186

Постановою Кабінету Мінстрів України від 17 квітня 2019 року № 373 змінено порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг. З 1 жовтня 2019 року пільги надаватимуться у безготівковій формі через АТ «Ощадбанк».

Для цього Ощадбанк вестиме персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати  пільг, для кожного  пільговика індивідуально.

Перевагою безготівкової форми є самостійне перерахування АТ «Ощадбанк» коштів за надані пільги на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та Ощадбанком, без залучення пільговика.

Тому, для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, пільговикам  необхідно надати до управлінь соціального захисту населення за місцем реєстрації (проживання) номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання), або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження  дитини), повідомити орган соціального захисту.

Пільговикам надано також право отримувати пільги  «живими» грошима за умови особистого подання заяви до управлінь соціального захисту  населення за місцем реєстрації (проживання) не пізніше 15 жовтня 2019 року.Однак, така форма надання пільг вимагає самостійної щомісячної оплати за надані житлово-комунальні послуги.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.