Пошук

Коротко – про головне: ТОП-5 подій серпня

Дата: 04.09.2019 12:47
Кількість переглядів: 931

Чим жила громада протягом серпня? Про це розкаже добірка головних подій місяця.

Фото без опису

На ще кількох вулицях села Лище з’явилися нові зупинки громадського транспорту. Питання встановлення  в цьому населенному пункті таких критих, обладнаних лавами,  споруд було вирішено.  «Усе, що люди стосовно облаштування зупинок просили, ми зробили», - звітував Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Чудовий подарунок отримали діти села Воротнів у вигляді ігрового майданчику. Яскраві конструкції для відпочинку, дозвілля та розвитку дітвори за кошти сільського бюджету встановили по вулиці Центральній. Такої відпочинкової дитячої зони з ігровим комплексом, пісочницею, гойдалками, каруселлю в селі раніше ніколи не було.

Підгайцівська ОТГ взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади». Згідно його концепції, на органи місцевого самоврядування покладено створення поліцейської станції та належних умов для роботи. У громаді це завдання вже виконано.  Зокрема, в селі Струмівка створена та обладнана поліцейська станція.  Далі  справа -  за Національною поліцією, яка має призначити поліцейського та забезпечити  його певними засобами.

День Державного  Прапора та День Незалежності України зібрали разом мешканців громади. З нагоди цих свят в населених пунктах Підгайцівської ОТГ відбулися урочистості. Вишиванки, синьо-жовті кольори, державна символіка наповнили учасників заходів почуттям гордості за приналежність до  української нації. У виступах, розмовах, під час спілкувань «звучала» хвилююча патріотична тема.

Цього року в Україні вперше офіційно відзначили День загиблих захисників України. У громаді вшанували полеглих в російсько-українській війні. Поіменно згадали наших земляків,  які не повернулися зі східного фронту. Помолилися за спокій душ та відслужили панахиди на їхніх могилах. Лейтмотивом заходу стали подяка захисникам України, які в різні історичні періоди боролися за її волю та незалежність, та усвідомлення нашого обов'язку бути  гідними їхнього подвигу.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних