Пошук

Креативний День знань у Лищенській школі: з квестами, майстер-класами та a-la kulishеm

Дата: 03.09.2019 13:56
Кількість переглядів: 1987

Цьогоріч навчальним закладам було надане право не лише обирати день проведення свята Першого дзвоника, а й формат урочистості. В Лищенській  школі це дійство вперше провели нестандартно, у вигляді святкової фестини.

Фото без опису

Щоправда, була й урочиста лінійка – з привітаннями, церемонією нагородження та подарунками. Традиційно одинадцятикласники вивели першокласників до шкільної родини та завели до школи. Гість свята, начальник  відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Калениківна Скороход, вручила педагогам відзнаки обласного управління  освіти, науки та молоді. Радісний настрій подвоїла новина від депутата Підгайцівської сільської ради, керівника  СГТоВ «Лище»  Святослава Карбовського про  преміювання господарством в кінці навчального року учнів школи – відмінників навчання, переможців та призерів Всеукраїнських предметних олімпіад різних рівнів. Святослав  Євгенович, як і завжди, прийшов на День знань не з порожніми  руками, а подарував школі спортивні м’ячі. З початком навчання привітали директор «одинадцятирічки» Тетяна Миколаївна Науменко та виконувач обов'язків старости сіл Лище, Воротнів Віталій Шкорупський.

А потім діти пішли на перший урок, але не в класи за парти…Першокласникам вчителі влаштували екскурсію закладом із квестом «Мій перший день». Учні 2-11-х класів  мали свої локації під відкритим небом. Тут усі бажаючі під час майстер-класів виготовляли «Антистрес для мами»,  «Мішечок добрих справ», «Квітку людських цінностей», фенічки-обереги, вчилися плести коси. Семикласники в ігровій формі створювали  Літературну карту України. Восьмикласники презентували традиційні страви української кухні. Майбутні випускники пригощали смачним фірмовим кулешем та узваром. В арт-кафе, де гостей приймали психологи, можна було не лише посмакувати запашною кавою, але й помалювати.

Святкування завершилося веселим флешмобом «З Україною в серці».  Але діти хотіли  продовження свята, вигукуючи: «Хочемо ще…».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних