Пошук

Новому навчальному року дано «старт» ФОТО, ВІДЕО

Дата: 02.09.2019 14:50
Кількість переглядів: 2022

Подвір’я Підгайцівського НВК сьогодні ледь вмістило шкільну родину та багаточисельних гостей, які прийшли розділити радість свята Першого дзвоника.

Фото без опису

«Головними героями»  на святковій лінійціі були, звісно ж, «першачки», яких цьогоріч назбиралося  чотири класи.  Урочистою ходою пройшли 1-А, 1-Б, 1-В та 1-Г на свої почесні  місця. Першокласників  під своє «крило»  взяли  та будуть вести в країну знань протягом чотирьох років вчителі: Чигрин  Олена Ананіївна, Бажул Олена Миколаївна, Кротюк Ольга  Володимирівна, Щербакова Наталія  Василівна.

Особлива увага цього дня також була прикута до тих, кого перший дзвоник востаннє покликав за парти. На «фінішну пряму» одинадцятикласників вивели класна мама Северинюк Катерина Василівна  та класний  тато Котюх Павло Іванович.

Право підняти Державний Прапор України було  надане кращим учням навчально-виховного комплексу Ходзінському Едуарду та Дроздюк Софії. Національний стяг підносився до небес під Державний Гімн, який цього дня звучав акапельно голосами учнів закладу  Остаповця Андрія та Мартинюк Анни.

І діти, і дорослі зібралися під синім, мирним небом.  Пам’ять про тих, хто в різні історичні періоди виборював нам це  безхмарне сьогодення, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків.

Радісні «нотки» повернули  урочистості привітання директора НВК  Ляшук Лариси Петрівни.  Ну, як у такий особливий день їй було не поділити зі всіма присутніми успіхами навчального закладу.  Його керівник  запрошує Підгайцівського сільського голову Семенюка Юрія Михайловича здійснити церемонію нагородження.

Вітаючи з нагоди Дня знань, він зазначив, що чотири  перших класи, чисельністю 23-25 дітей, є свідченням тому, що наша Підгайцівська громада росте і розвивається.

 Подякою удостоєно Мартин Олесю Юріївну, вчителя польської мови, -  за підготовку лауреата обласного  конкурсу юних декламаторів  ім. Юліуша Словацького. Відзнакою та кубком нагороджено команду Підгайцівського НВК за зайняте 2 місце у загальному заліку обласного етапу змагань за програмою Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України  «Козацький гарт-2019». Лауреатом конкурсу «Юні літератори Волині»  стала випускниця закладу, а нині – студентка Вознюк Ангеліна. Диплом учасника фестивалю талантів «СВОЇм серцем» здобув ансамбль народної музики «Криниченька».

Гостем свята був також настоятель Свято-Михайлівського храму отець Іван, який виголосив своє мудре напутнє слово.

Перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року в руках першокласників Остаповця Матвія, Оліщук Вікторії  та одинадцятикласників  Остаповця Андрія, Гроголь Варвари.  Діти в піднесеному  настрої  розійшлися по класах на свій перший урок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних