Пошук

У громаді урочисто відзначили День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2019 13:18
Кількість переглядів: 1469

Працівники Підгайцівської сільської ради, вчителі, школярі, жителі громади сьогодні зібралися  на території Підгайцівського НВК, аби відзначити знаменний  для кожного українця День Державного Прапора України.

Фото без опису

Право  підняти національний стяг було надане учням навчального закладу. Жовто-синій прапор підносився до небес під звучання Державного Гімну України.

Під час урочистої церемонії хвилиною мовчання вшанували односельців  – сучасних захисників України, які віддали життя за неї на Східному фронті. Це Володимир  Іщук, Мирослав Столярчук та Олександр Ковальчук.

Присутніх зі святом привітала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Жанна Калениківна Скороход. 

Учні Підгайцівського  навчально-виховного комплексу поклали квіти до пам’ятника воїнам-односельчанам, полеглим у роки Другої Світової війни, та пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку, до стели Героїв Небесної Сотні та меморіальної дошки загиблим героям АТО.

Державний прапор кольорів неба і пшениці, що замайорів над селом Підгайці – адміністративним центром Підгайцівської громади, наче закликав усіх нас об’єднатися, згуртуватися під святим полотнищем і будувати успішну, заможну, незалежну Україну.  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних